Healthy all the way

Over ons

Het verhaal

HET VERHAAL

Hey, heb je trek? Loop eens bij ons binnen! Natoo is er voor iedereen; met iets lekkers en gezonds voor onderweg. Gezond voor jou én voor de planeet. Wij werken namelijk – vanaf dag één – klimaatpositief, met als motto: healthy all the way.

Ons assortiment: lekker healthy

Verse salades, bowls, burgers, sandwiches, sappen en sweets. Je vindt bij ons voedzame heerlijkheden voor ieder moment van de dag: ontbijt, lunch en tussendoortjes. We maken ze vers voor je klaar en zorgen dat het lekker en gezond is voor iedereen.

Ons menu met originele en authentieke gerechten is namelijk grotendeels vegetarisch en meestal zelfs vegan. Veelal klaargemaakt met seizoensproducten van Nederlandse bodem. En we vinden dat je ook wat te kiezen moet hebben als je allergieën hebt, dus je vindt volop glutenvrije en lactosevrije lekkernijen in onze schappen.  

Duurzaamheid wint: wat mag jij van ons verwachten?

Natoo zet zich niet alleen in voor een gezonde leefstijl, maar ook voor een gezonde planeet. Onze formule is klimaatpositief vanaf dag één. Daarnaast werken we hard aan de verduurzaming van de gehele keten. Wij richten onze foodshops en menu’s daarop in. En we werken vooral met duurzame partners en CO2-neutrale leveranciers. Zo wordt onze gezamenlijke footprint in de toekomst steeds kleiner. De minimale voetafdruk die overblijft, compenseren we met gecertificeerde projecten in samenwerking met Fair Climate Fund.

Healthy all the way

Gezond, duurzaam en klimaat positief

Waar wij voor staan:

  • Een gezonde leefstijl
  • Plants first: het grootste deel van ons assortiment is vegetarisch of veganistisch
  • Lokale productie: zo veel mogelijk van onze ingrediënten komen van Nederlandse bodem
  • Beter leven & MSC: het beetje vlees en vis dat we gebruiken draagt een keurmerk
  • Samen sterk: we kiezen voor klimaatneutrale of klimaatpositieve leveranciers die – net als wij – een gezonde wereld nastreven

Hier zijn we!

Natoo is nieuw in Nederland. Je vindt ons concept vooral onderweg: op NS-stations. Ook in andere Europese steden hebben we al mooie plekjes on the go (maar wel there to stay) bijvoorbeeld op het vliegveld van Frankfurt en op het treinstation in het Italiaanse Padova. Want waar je ook bent of naartoe gaat: met Natoo kies jij voor healthy all the way.

advantage_1.png

Volg ons:
Voor tips en de gezondste maaltijden